Nový direct o rozšíření S&S a Pokémon Home
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový direct o rozšíření S&S a Pokémon Home

Nový direct o rozšíření S&S a Pokémon Home

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2020 16:45
Reklama

Byla to služba Pokémon Home, která si vysloužila speciální pokémoní Nintendo Direct. Pokud máte pocit, že už jste o ní slyšeli, máte pravdu. Oznámena byla už loni v květnu, stále však ještě nevyšla. Direct mimo jiných podrobností prozradil, kdy dojde k jejímu spuštění a co od ní poté můžeme čekat.

Pokémon Home je v podstatě novodobou Pokémon Bank. Zatímco virtuální banka umožňovala schraňovat pokémony jen skrze konzoli, Pokémon Home nabídne to samé skrze mobilní zařízení. Pokémony z jiných her si tak můžete uložit na cloud, ať už jde o ty z Pokémon Go, Let's Go, Pikachu! nebo Let's Go, Eevee!, případně z Pokémon Bank.

To všechno k tomu, abyste je, až bude služba dostupná, mohli implementovat do jedné jediné hry – do Pokémon Sword nebo Pokémon Shield. Home bude dostupný od února. Problémem je, že si do hry nemůžete přenést všechny, ale jen ty, které se nachází v regionu Galar, později zřejmě i ty, které budou v rozšířeních The Isle of Amor a Crown Tundra, o nichž byla v rámci Directu taktéž řeč. Další detaily Pokemon Company bude zveřejňovat s blížícím se vydáním aplikace.

Celý Direct si můžete prohlédnout zde. Ve dvaceti minutách je toho k vidění pochopitelně více, například nově oznámený remaster 15 let staré dvojice her v podobě Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX, který vyjde 6. března. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama