XGP nabídne SAO, Frostpunk a Tekken 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XGP nabídne SAO, Frostpunk a Tekken 7

XGP nabídne SAO, Frostpunk a Tekken 7

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 1. 2020 08:31 1
Reklama

Služba Xbox Game Pass dále ukazuje, že má Microsoft svým hráčům co nabídnout. V uplynulých týdnech rozšířila svou nabídku o jednu z komerčně nejúspěšnějších her všech dob, GTA V, a v tomto trendu pokračuje dále. V průběhu ledna se připojí apokalyptická strategie Frostpunk, bojovka Tekken 7 a akční RPG Sword Art Online: Fatal Bullet.

Frostpunk vyšel na PC v roce 2018, na konzole si ale našel cestu až v říjnu loňského roku. Ve zpustošeném, na kost zmrzlém světě dostává hráč pod kontrolu malou osadu přeživších, kteří tváří v tvář šílenému mrazu bojují o přežití. Asi není třeba dodávat, že se Frostpunk tradičním budovatelským strategiím vymyká svou tísnivostí, atmosférou a obtížností, která je především pro nové hráče nastavena opravdu vysoko.

Zatímco Frostpunk je v našich končinách profláklým jménem, Sword Art Online: Fatal Bullet je i přes popularitu předlohy spíše neznámou. Third-person střílečka s prvky RPG ale narozdíl od svých předchůdců nabízí tvorbu postavy a využívání střelných zbraní. Hra si na druhou stranu nedrží příliš vysoké hodnocení na Metacritic a nijak vysoká čísla nevykazují ani prodeje.

A sérii Tekken snad není třeba blíže představovat. Jedna z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších bojovek všech dob se dočkala sedmého dílu už v roce 2015, nové postavy do ní ale proudí dodnes. Kromě své domácí sestavy na bojištích Tekken 7 zápolí i bojovníci ze sérií Final Fantasy, Street Fighter nebo komiksů The Walking Dead.

Frostpunk a Sword Art Online přibydou již zítra, na Tekkena si musíme ještě týden počkat. V případě PC se do nabídky zařadí taktéž Frostpunk, zbylou dvojici ale nahradí roguelike strategie Faster Than Light. Naopak směrem ven míří akce LEGO City Undercover a Just Cause 3, máte tedy posledních pár dní oba tituly vyzkoušet.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama