Alienware ukázal vlastní "Switch"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alienware ukázal vlastní "Switch"

Alienware ukázal vlastní "Switch"

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 1. 2020 08:50 2
Reklama

Jelikož Nintendo Switch je velkým úspěchem, není divu, že se firmy budou snažit celý tento koncept nějakým způsobem napodobit. Na akci CES 2020 se ukázala i společnost Alienware, která je známa zejména díky výkonným (a drahým) notebookům či PC sestavám.

Na technologické akci v Las Vegas ale ukázali prototyp svého Concept UFO. To se naprvní pohled skutečně tváří jako Nintendo Switch- disponuje 8 palcovým 1200p displejem, dvěma ovladači, které se mohou od displeje odpojit, a dockem pro nabíjení a hraní na televizi. Tím zásadním je ale to, že Concept UFO je vlastně malý počítač, jelikož běží na Windows 10.

Alienware ukázal vlastní "Switch"
i Zdroj: Hrej.cz

Magazín The Verge měl tu možnost si na této konzoli chvíli zahrát, přičemž vyzkoušeli tituly jako Rocket League, F1 2019 nebo Mortal Kombat 11. I když prý nešlo o grafické skvosty, hry prý běželi naprosto plynule a bez lagů, přičemž prý vypadaly mnohem lépe, než porty na Switchi.

Stále jde pouze o koncept, Alienware se tak nepodělilo o to, co vlastně konzoli pohání. Redaktoři ale zmiňují, že při hraní Rocket League byly větráčky konzole už opravdu slyšet, a vůbec si nejsou jistí tím, jak dlouho může vydržet baterie. Prý jde ale o opravdu dobrý a funkční konzoli, která může přinést další možnost hraní, jelikož, díky podpoře Windows 10, si hráči nebudou muset dané hry kupovat znova, stačí pouze Steam.

Alienware ukázal vlastní "Switch"
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama