Designér Silent Hill 2 pracuje na nové hře
i Zdroj: Konami
Novinka Designér Silent Hill 2 pracuje na nové hře

Designér Silent Hill 2 pracuje na nové hře

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 1. 2020 08:22 3
Reklama

Masahiro Ito je jméno, které by měli mít tvrdí fanoušci hororové ságy Silent Hill zaryto hluboko v paměti. Japonský designér při vývoji prvního dílu pracoval na designu monster a prostředí, v dalších dvou už figuroval ve stejném oboru jako šéfdesignér. Teď na sociální síti Twitter oznámil, že se zapojil do prací na dalším, zatím neoznámeném projektu.

“Doufám že titul nebude zrušen,” podotýká. To by, při zapojení dostatečného množství představivosti, mohla být narážka na zrušení projektu Silent Hill a obratem i zkazky designéra Hidea Kodžimy, který se zřejmě chystá na hororový projekt. Na druhou stranu to tak vůbec být nemusí a může jít jen o shodu náhod. Taková spolupráce by ale jistě byla velmi zajímavá.

 

 

Ito v současné době pracuje na volné noze. Po vedení designu Silent Hill 2 a 3 se od týmu odpoutal a v čtvrtém díle si vysloužil pouze speciální poděkování, na hororovou sérii ale nezanevřel. Přesunul se k ilustraci mangy, konkrétně japonsku exkluzivního příběhu Silent Hill: Cage of Cradle. Později se jako designér monster podílel na titulu NightCry a naposledy propůjčil děsivé proporce nepřátelům v rozporuplném Metal Gear Survive.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama