Některé hry nešly kvůli novému roku spustit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Některé hry nešly kvůli novému roku spustit

Některé hry nešly kvůli novému roku spustit

David Plecháček

David Plecháček

2. 1. 2020 08:23 3
Reklama

Úspěšně jste přežili poslední noc v roce a chtěli jste si druhý den zahrát vaší oblíbenou hru? Ne každý k tomu měl příležitost, především pokud jste chtěli usednout k WWE 2K20 nebo, pravděpodobněji, k Star Wars Jedi: Fallen Order. Obě hry totiž u některých hráčů měly problém „vstoupit“ do nového desetiletí.

Problémy se týkaly výhradně PC verzí. Několik hráčů si stěžovalo na to, že svou hru nemohli zapnout a že jim launcher prakticky okamžitě spadl. Řešení se ale našlo stejně rychle, jako se problém objevil – v systému stačilo přenastavit datum o den zpátky, a rázem byly veškeré potíže ta tam.

Obě hry tak evidentně měly problém se změnou roku, proč, to ale zůstává nejasné. V počátcích se hovořilo o spojitostech s Denuvem, že by ale za potíže mohla protipirátská ochrana se poměrně rychle vyvrátilo. Situaci ani 2K ani EA nekomentovalo. Problémy ale mohlo mít více her, zmiňuje se například i Assassin's Creed Origins, ale zdaleka ne v takové míře, jako dvě výše zmíněné hry. Ani Ubisoft ale nevydal žádné prohlášení.

Pokud bychom se měli řídit rčením „jak na Nový rok, tak po celý rok“, tak nás čeká dalších 366 dní plný rozbitých her. Přeci jste ale nečekali, že se herní průmysl jako mávnutím proutku změní ze dne ne den...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama