Metro Redux na Switch dostalo rating
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Redux na Switch dostalo rating

Metro Redux na Switch dostalo rating

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 1. 2020 10:17
Reklama

Minulý rok v říjnu jsme informovali o úniku jistého portugalského obchodu, který na svém webu nabídl kompilaci her Metro 2033 a Metro: Last Light v neoznámené verzi pro Nintendo Switch. Ta dosud oficiálně potvrzena nebyla, ratingová komise PEGI ale nově hře udělila svou nálepku. Její odhalení je tak, zdá se, na spadnutí.

Původní zpráva mluvila o tom, že by Metro Redux měl na Switch vyjít na začátku loňského prosince. Portování ale zřejmě není tak snadné a doufejme, že se kapesní výpravy do útrob moskevského metra dočkáme letos. Tak jako tak by se jednalo o historicky první výskyt série na konzoli od Nintenda a jistě bude zajímavé sledovat, jak si hybridní stroj s velmi povedeným grafickým zpracováním obou her poradí. Na druhou stranu, první dva díly Metro vyšly už na předchozí generaci konzolí kde ostudu rozhodně nedělaly.

Metro Redux na Nintendo Switch dostalo hodnocení 18+ s nálepkami násilí a neslušné mluvy. A není se čemu divit, putování Arťoma rozhodně není pro slabé povahy, nabízí tísnivou atmosféru, vypjaté a krvavé bitky i řadu děsivých momentů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama