Sony bude po letech na CES. Ukáže PS5?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony bude po letech na CES. Ukáže PS5?

Sony bude po letech na CES. Ukáže PS5?

David Plecháček

David Plecháček

31. 12. 2019 11:06 2
Reklama

Microsoft překvapil, když svou novou konzoli odhalil začátkem prosince na The Game Awards. Hodil tak rukavici svému konkurentovi, společnosti Sony, na jejíž tah se teď čeká. A dost možná i Sony chce, aby se o PlayStationu 5 začalo mnohem intenzivněji mluvit... a dost možná s tím souvisí, že si Sony po letech uzmula panel na konferenci CES 2020.

CES je největší akcí zaměřenou na elektroniku, a jako tradičně se bude konat začátkem ledna v nevadském Las Vegas. Stejně jako u akcí zaměřených na videohry, i před samotnou výstavou budou probíhat konference. Jsou to už dlouhá léta, kdy se na pódiu objevil někdo ze společnosti Sony, ale letošní ročník bude výjimkou. Překvapivě se Sony objeví, konkrétně 6. ledna, den před otevřením aktuálního ročníku.

Samozřejmě se řeší, co by japonská společnost mohla představit. A vy stoprocentně víte, kam tím míříme. Nejčastěji spekulace sklouzávají k odhalení PlayStationu 5. Stále nevíme, jestli Sony nebude mít pro novou generaci vlastní akci, ale pokud cokoliv na CESu odhalí, automaticky se to dostane mezi širokou základnu publika zajímajícího se o moderní technologie.

Navíc, jak některé weby uvádí, nemusí se jednat o špatný tah ani z jiného pohledu. Jak Sony, tak pochopitelně i Microsoft tímto krokem odhalí design (a název v případě druhého jmenovaného) a jakákoliv další akce se může soustředit na to nejdůležitější – na výkon a hlavně na hry. Navíc je otázkou, jestli vůbec přítomnost na CES dávat do souvislosti s reakcí na Microsoft. Vážně by mělo Sony takto ukvapenou reakci zapotřebí? Uvidíme příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama