Sledujte trailer na Lego Star Wars ságu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte trailer na Lego Star Wars ságu

Sledujte trailer na Lego Star Wars ságu

David Plecháček

David Plecháček

30. 12. 2019 10:17
Reklama

Lego se vrací na úplný začátek. První velkou hrou, která odstartovala dlouhotrvající trend předělávání velkých značek do konceptu dánské stavebnice započal před lety s Hvězdnými válkami. Tehdejší Lego Star Wars se stalo fenoménem a jednou z nejlepších her svého druhu doteď, které nepřekonalo ani zpracování původní trilogie, ani The Force Awaken. Teď ale podle autorů nastává doba, kdy na všechny tyto hry zapomeneme – dostaneme je totiž znovu, v novém a lepším podání.

TT Games po vydavatelstvím Warner Bros. Totiž chystá reimaginaci celé devítidílné ságy. Ne náhodou se nová chystaná hra nazývá Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Ta se pokusí svézt na stále rezonujícím tématu v podobě posledního filmového dílu The Rise of Skywalker, ale dost možná i na stále aktuálním Star Wars Jedi: Fallen Order. Diváci a hráči mají hlad po dalších hrách ze svého oblíbeného univerza a Lego se jej může pokusit ukojit.

Právě proto se TT Games připomínají kratičkým trailerem, jehož stěžejním motivem je fakt, že kolekce bude obsahovat všech devět filmů vytvořených znovu od základu. Pokud jste tak některé díly hrály, bude pro vás i tak The Skywalker Saga absolutní novinkou. Média už mohla část okusit už na letošní E3 a všechna bez výjimky byla z výsledku nadšená, což v nás vyvolává mírný optimismus.

Přinejmenším jsme zvědaví, jak hra, která vyjde v průběhu příštího roku na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch, bude vypadat. Autoři v nedávném prohlášení tvrdí, že bude vypadat na všech platformách stejně. I na Nintendu Switch se prý hra hýbe úplně snově. Doslova. Je to dáno i tím, že nová hra vzniká i na novém enginu. „S novými nástroji musíme mít na paměti, že Switch je jedna z největších platforem ve Spojených státech, takže chceme, aby si všechny verze byly rovné,“ říkají autoři. Podle všeho jsou zatím na dobré cestě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama