Po 9 letech vyšel L4D2 příběh od fanoušků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po 9 letech vyšel L4D2 příběh od fanoušků

Po 9 letech vyšel L4D2 příběh od fanoušků

David Plecháček

David Plecháček

30. 12. 2019 11:10
Reklama

Vyjít Left 4 Dead 2 o rok později, nepochybujeme, že by se umístilo ve hrách dekády. Druhý díl vylepšil po všech stránkách již tak povedenou jedničku a prakticky již deset let vládne kooperativním střílečkám. Která hra jej dokázala z této pozice vytlačit? Která byla lepší? Není proto divu, že se komunita o svůj klenot stále náležitě stará.

Díky Source enginu je pro moddery jednoduché vytvářet nový obsah, a tak když v roce 2010 došlo k oznámení, že vyjde příběhový fanouškovský přídavek s podtitulem Chernobyl: Chapter One, nikdo nepochyboval o tom, že zanedlouho vyjde. Protože si o něm píšeme dnes, je asi jasné, že to trvalo poněkud déle. Přesněji celých devět let. Pokud ale značce L4D holdujete i po letech, taková zpráva vás musí zákonitě zajímat i teď.

Základní premisa příběhu je jednoduchá, infekce se šíří i po Eurasii, a tak se skupina přeživších rozhodne vzít kramle a odcestovat na Sibiř. Jak asi správně podle názvu tušíte, cesta se zvrtne právě ve chvíli, když hrdinové míjí zbytky jaderné elektrárny v Černobylu. Chapter One nabízí pět map, na nichž se budete muset popasovat s hordami zombie, a nespočet nových modelů a textur, které by měly hru zkrášlovat. Novinku naleznete pod tímto odkazem.

V Chapter One prozatím chybí Versus mód, ale ten by měl dorazit v následujících updatech. Obecně vzato ještě několik věcí k dokonalosti chybí, jakmile je ale autoři vyladí, vrhnou se na další část. Jak už název napovídá, bude jich několik. Jen doufáme, že na ně nebudeme muset čekat zase celých devět let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama