Ubisoft zrušil neoznámený projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zrušil neoznámený projekt

Ubisoft zrušil neoznámený projekt

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2019 08:38 1
Reklama

Ani obří francouzský vydavatel není schopný dokončit všechny spuštěné projekty. Jeden z dosud neoznámených se nedožil ani svého oficiálního odhalení. Na Twitteru to sdělil programátor studia Ubisoft Montréal Louis de Carufel. Na poměrně rozsáhlém projektu prý pracovalo od roku 2016 spoustu lidí. 

Tři roky práce tak putují do koše. Poměrně tvrdá rána pro tým, který během sedmi let vedle svých projektů vydal první dva díly značky Watch Dogs, alespoň dle tvrzení Carufela. Ten dříve pracoval na posledních dvou pokračování série Splinter Cell.

Populární novinář Kotaku Jason Schreier na fóru Resetera zmínil, že se mělo jednat o hru podobnou Destiny a že projektem nebyl Pioneer, neznámý titul teasovaný skrze Watch Dogs 2, ani Splinter Cell, jak se domnívá řada fanoušků.

“Právě jsem se dozvěděl, že projekt, na kterém jsem pracoval v posledních 3 letech, byl zrušen. To je nepříjemná zpráva, protože jsem se všemi těmi lidmi pracoval zhruba 7 let, během kterých jsme vydali jak Watch Dogs, tak Watch Dogs 2,” napsal Carufel konkrétně v původním tweetu.

Ubisoft zrušil neoznámený projekt
i Zdroj: Hrej.cz

Upozornil ale na to, že je Ubisoft fér firma a celý tým nerozložil na prvočástice. Naopak, nikdo nepřišel o práci a více než 200 autorů se chystá pracovat na nových projektech. Prý je jich celkem 15 a jednotlivci si dokonce mohou vybrat, který se jim nejvíce zamlouvá.

Část ze zmíněných patnácti známe, víme že Ubisoft pracuje na Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods and Monsters, pravděpodobně severském pokračování série Assassin’s Creed, neustále odkládané pirátské akci Skull and Bones, next-gen pokračování legendárního Beyond Good & Evil a zmíněném záhadném Pioneer. Zároveň z gruntu předělává nepříliš úspěšné Ghost Recon: Breakpoint a lze předpokládat, že mezi ně patří i pravidelné pokračování tanečního Just Dance. To je ale pouze devět projektů, doufejme, že dalších šest potká příznivější osud než ten aktuálně zrušený a Ubisoft nás v dalších letech překvapí.

Zmíněné tweety z 20. prosince už na sociální síti nejsou. Důvod jejich smazání neznáme. Na obrázku je stihl zachytit reportér serveru IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama