Prodejce nabízí Switch s WC prkénkem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodejce nabízí Switch s WC prkénkem

Prodejce nabízí Switch s WC prkénkem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2019 12:49 3
Reklama

Kompaktní balíčky, v rámci kterých za výhodné ceny nakoupíte novou konzoli s jednou či více hrami nebo herními periferiemi jsou v dnešní době naprostým standardem a asi jen málokdo nakupuje konzole samy o sobě. Jistý tchajwanský prodejce ale nabízí naprosto ojedinělý bundle, hybridní konzoli Nintendo Switch můžete nakoupit v jednom balení s chytrým záchodovým prkénkem.

Zdánlivě nesmyslná kombinace svým způsobem tak podivná není, s rozmachem chytrých mobilů a handheldů (a v případě jejich nepřítomnosti například etiket na šamponech) se světem rozmohl trend dlouhodobého vysedávání na toaletě. Někteří zaměstnavatelé se mu snaží vzdorovat například toaletou, která nabízí tak nepohodlný úhel posedu, že na ní prostě déle než pár minut sedět nevydržíte. V tomto případě jde ale o opak, dlouhé posezení majiteli co nejvíce zpříjemnit. S bizarní zpráou přišel uživatel Twitteru s přezdívkou Chinese Nintendo

K Nintendu Switch nebo Switch Lite tak zájemce dostane chytré prkénko s celou řadou funkcí, u těchto kusů “hardwaru” je obvyklé, že uživateli nabízí vyhřívání, omývání, sušení a podobné komfortní prvky. Doslovný překlad jmen obou bundlů je prý (zhruba) “Dlouhodobě příjemné posezení” pro klasický Switch a “Eliminátor osamění” pro Switch Lite.

Otázkou zůstává, jak moc výhodná tato nabídka je. Dle uživatelů sociální sítě Reddit se Nintendo Switch prodává na Tchaj-wanu za v přepočtu zhruba 7500 českých korun, "prkénkový" bundle pak vyjde zájemce na více než 12 200 českých korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama