Google Stadia spouští systém achievementů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Google Stadia spouští systém achievementů

Google Stadia spouští systém achievementů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2019 07:19
Reklama

Streamovací služba amerického počítačového giganta Google se zase o krok přibližuje etablované konkurenci. Spouští podporu oblíbených úspěchů, které především na konzolích Xbox a PlayStation často motivují hráče k důkladnému prošmejdění her. 

Zatím ale achievementy fungují jen v aplikaci prohlížeče Chrome a přístroje Chromecast, uživatelé mobilních aplikací si musí počkat někdo do příštího roku. Co je naopak příjemné je ten fakt, že hráčům ocenění naskočí i retrospektivně, za úspěchy, jež podmínky k zisku už splnili dříve. Dokončené nebo dávno rozjeté hry tedy s vidinou plného seznamu nemusíte rozehrávat znovu.

Samozřejmostí je pak možnost achievementy různě sdílet, vystavovat na odiv, nebo naopak skrývat před ostatními. Bohužel za jejich získávání neexistuje žádná forma odměny, ať už by se jednalo o body ve stylu Xboxu nebo různě hodnotné poháry inspirované platformou PlayStation. Tvůrci zároveň nejsou povinni svůj titul na Stadii achievementy vybavit, současná nabídka je však zatím stoprocentní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama