Adam Savage testuje H-L: Alyx na osmi VR
i Zdroj: Valve
Novinka Adam Savage testuje H-L: Alyx na osmi VR

Adam Savage testuje H-L: Alyx na osmi VR

David Plecháček

David Plecháček

23. 12. 2019 12:18
Reklama

Žádná hra pro virtuální realitu nás teď nezajímá tolik jako Half-Life: Alyx. O hře ani nepotřebujeme vědět další informace, to nejdůležitější nám Valve sdělilo již dávno, teď nás jen zajímá, jak se hra bude hrát. Úvodní trailer totiž vypadal všelijak, jen ne zaručeně tak, jak hru budou hrát prostí hráči, jako jsme my.

Znáte pořad Bořiči mýtů? Slavní Mythbusters se už možná nevysílají, ale možná si vzpomenete na Adama Savage. Možná si říkáte, jak jen Bořiči mýtů souvisí s videohrami, ale jde právě o onu největší tvář pořadu. Savage dostal (z nám neznámého důvodu) příležitost zahrát si build Half-Life: Alyx na osmi různých VR headsetech a následně uveřejnil video na svůj vlastní kanál Adam Savage's Tested, který se obvykle nese v duchu jeho dřívějšího zábavního formátu. Teď trochu vybočil.

Pokud vás přibližně třicetiminutové video nezajímá, nabízíme vám ale jinou alternativu. Jsou totiž tací, kteří sesbírali veškeré záběry, které se v půlhodině ukážou, a dali je hezky za sebe, abyste měli představu, jak se hra bude hrát. Bohužel se jedná jen o off-screen ukázky, pokud ale hltáte každou informaci o tom, jaká hra s Alyx bude, rozhodně se jedná o něco, co by vás mohlo zajímat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama