Velkolepá show finále Datart e:Ligy 12. ledna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velkolepá show finále Datart e:Ligy 12. ledna

Velkolepá show finále Datart e:Ligy 12. ledna

David Plecháček

David Plecháček

20. 12. 2019 10:25
Reklama

Nejlepší hráči české FIFA scény reprezentující barvy 16 klubů FORTUNA:LIGY se mezi sebou utkají o titul historicky prvního šampióna, 150 000 Kč a body do světové série Global Series, které v rámci České republiky mohou získat pouze v DATART e:LIZE.

Čtyři měsíce snažení, 32 online kvalifikací, 2 offline semifinále, to vše vedlo právě k tomuto okamžiku. Dvoučlenné týmy, reprezentující všech 16 klubů FORTUNA:LIGY, svedou po celý den nelítostný souboj o prize pool ve výši 150 000 korun! Diváci se tak mohou těšit na vypjaté boje mezi rivaly, plzeňská dvojice T9Laky a pikej, sparťanští siritsetsedm a Emerickson nebo červenobílý RIIJK a kobbycz. To jsou velká jména české scény, které budou chtít překvapit méně známí hráči, aby se i oni dostali pod záři reflektorů.

 „Na finále se hodně těším, bude to velké. Je skvělé, že kromě peněz budeme bojovat také o body do žebříčku Global Series. O to více budu chtít v neděli 12. ledna uspět.“ nechala se slyšet neoficiální česká FIFA jednička T9Laky.

Právě díky snaze LFA bude mít finále ještě větší náboj. Společně s Electronic Arts se totiž podařilo vyjednat vstup národní DATART e:LIGY do mezinárodního turnaje Global Series. Nejlepší týmy si, kromě uznání, slávy a spousty peněz, odnesou ještě cenné body do světového žebříčku. Možná se tak v budoucnu dočkáme české vlajky i na takové akci, jakou je FIFA eWorld Cup, kde se hraje o neskutečných 70 milionů korun!

Vstup na celou akci je zdarma, tak vezmi svoje kámoše a podpoř svou přítomností hráče hrající za tvůj oblíbený tým! Připravený je nabitý program, který bude provázet celé odpolední finále, a to včetně několika kiosků s konzolemi PlayStation 4, na kterých samozřejmě poběží také FIFA 20.

Celý finálový den bude možnost od ranních hodin sledovat prostřednictvím streamu na našem Twitchi a Facebooku, a přímý přenos z rozhodujících bitev bude přenášet také O2 TV!

Od 16hod. se otevřou brány pražské UNYP Areny na Podvinném mlýně, kam by určitě měly směřovat tvoje kroky, aby jsi viděl tuto jedinečnou akci na vlastní oči a užil si opravdu nadupaný program!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama