343I shrnují současný stav Halo Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 343I shrnují současný stav Halo Infinite

343I shrnují současný stav Halo Infinite

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 12. 2019 15:35
Reklama

Nová generace konzolí se pomalu blíží, a s tím jdou samozřejmě ruku v ruce i připravované hry. Jednou z prvních, kterou jsme vůbec v souvislosti s novou generací konzolí měli možnost spatřit, je pokračování sci-fi ságy Halo s podtitulem Infinite. Na blogu Halowaypoint se nyní tvůrci ze studia 343 Industries podělili o současný stav vývoje.

A zprávy jsou to více než pozitivní. Opět potvrzují, že zatím stíhají plánované datum vydání, totiž konec příštího roku (Halo Infinite by měl být launchovým titulem Xbox Series X). Zároveň ubezpečují, že hra vyjde jak na novou generaci, tak i na všechny přístroje rodiny Xbox One, včetně původního modelu, a na PC se systémem Windows. Dalším ujištěním je, že se příběh točí kolem Master Chiefa a s jistým časovým posunem navazuje na pátý díl.

Co jsou však zajímavější a skutečně nové informace? Především potvrzení toho, že v průběhu příštího roku proběhnou uzavřená testování multiplayeru v rámci tzv. Flighting programu, že v současném hratelném buildu titulu už běží plně funknční split-screen (ten v pátém díle úplně chyběl), stejně jako podpora připojení LAN. Dobrou zprávou je i systém přizpůsobení postav v multiplayeru, který by měl být minimálně srovnatelný s oblíbeným spin-offem Reach. A jako bonus se vrací černé spodní prádlo (až do čtvrtého dílu nosili všichni virtuální vojáci pod jednotlivými kusy brnění výhradně černé prádlo, později ale dostalo různé barvy, což hráči dlouhodobě kritizovali).

“Chtěla bych poděkovat neuvěřitelně talentovanému a oddanému týmu tady v 343 Industries za jeho pokračující oddanost, tvrdou práci a zaměření na fanoušky. Díky tomu jste dokázali vydat Halo: Reach a posunout vývoj Halo Infinite na novou úroveň. Máme tak založeno na OBŘÍ rok 2020. Každým dnem mě překvapujete,” poděkovala svému týmu hlava týmu Bonnie Ross.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama