Vývojáři State of Decay expandují o nový tým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři State of Decay expandují o nový tým

Vývojáři State of Decay expandují o nový tým

David Plecháček

David Plecháček

19. 12. 2019 11:25
Reklama

Microsoft bychom neměli podceňovat. Naposledy překvapil, když studio Ninja Theory prozradilo, že vedle Bleeding Edge vzniká i nový Hellblade. Senuina sága ale není stoprocentně jedinou hrou v přípravě pro novou generaci, i další first-party studia usilovně pracují na novinkách. Anebo pracují na tom, abych jich mohlo být víc v budoucnu. To je případ Undead Labs.

Studio Undead Labs naposledy vydalo State of Decay 2. Krátce poté došlo k oznámení, že se z nezávislého týmu stává tým vlastněný Microsoftem, ale o dalších plánech už nevíme rok a půl vůbec nic. Jak správně tušíte, situace se změnila. Zatímco Undead Labs sídlí v Seattlu, nově otevírá studio na druhé straně Spojených států – v New Orleans.

Samozřejmě že nevíme, na čem bude nová pobočka pracovat, víme ale, že ji povede samotný zakladatel společnosti Jeff Strain. „Každý, kdo hrál State of Decay, ví, že ty nejlepší nápady často nepřichází z těch největších měst. Někdy hrdinové pochází z míst jako je Marshall nebo Spencer's Mill. Právě to je důvodem, proč herní vývoj potřebuje širší základnu, odkud by si know-how, odhodlání, kuráž a nové nápady většího počtu lidí mohly najít cestu k celé společnosti,“ píše v příspěvku samotné studio Undead Labs.

Právě proto se jeden „maloměšťan“, Jeff Strain, postaví do role šéfa nové pobočky a bude partnerem vývojářské akademie, která též v Louisianě sídlí. Zároveň zůstane v čele celého studia. Za zmínku stojí i fakt, že ve stejném městě sídlí i další vývojáři patřící Microsoftu, a těmi jsou inXile Entertainment. Tak či tak, více informací nemáme, Undead Labs jen slibují, že více informací poskytnou hned, jakmile toho budou schopní. „Kdo ví, možná tam na nás čeká někdo s vizí pro další State of Decay, a čeká jen na příležitost.“ Jinými slovy, není pochyb o tom, že dříve či později další díl populární série vznikne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama