TWD: Saints & Sinners v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TWD: Saints & Sinners v novém videu

TWD: Saints & Sinners v novém videu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 12. 2019 16:57
Reklama

The Walking Dead: Saints & Sinners je nadcházející VR hra od studia Skydance Interactive a Skybound. Jedná se o příběhovou hru, kde vývojáři opět slibují zážitek, který se nepodobá žádnému jinému ze světa The Walking Dead, jelikož "každá výzva a rozhodnutí, které uděláte, bude záležet jen na vás."

Ve spolupráci s IGN navíc vývojáři vydali nový gameplay trailer, který ukazuje 5 minut ze hry. Kromě průběhu strašidelnou oblastí se dočkáme i interakce s předměty nebo souboje se zombie. Dozvěděli jsme se ale taktéž možnosti předobjednávek.

TWD: Saints & Sinners v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz

Standartní edice vyjde na 40 dolarů, a za předobjednávku získáme revolver „The Sheriff“. Tourist edice za 50 dolarů k tomu přidá i „The Judge“ pálku, „The National“ nůž, crafting recepty a „Bustomization“ voodoo panenky. Mimo in-game předměty dostaneme i podcast, trailer a game soundtrack nebo dynamické téma do PSVR. Tower Edice za 150 dolarů jako jediná nabídne i fyzické odměny, a to malý batoh, minci, lampičku, piny, pohlednice a 16 GB USB disk. The Walking Dead: Saints & Sinners vyjde 23. ledna na Steam a Oculus Store, přičemž podporuje Oculus Rift, HTC Vive, Vive Cosmos, Valve Indes a Windows VR. Potvrzena byla i podpora PSVR, pro tuto platformu ale prozatím není známé datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama