Startují slevy na Steamu i Switch shopu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startují slevy na Steamu i Switch shopu

Startují slevy na Steamu i Switch shopu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 12. 2019 15:18
Reklama

Konec roku již tradičně přináší masivní slevy, i tentokrát se herní společnosti snaží útočit na vaše peněženky tím nejsurovějším možným způsobem, rozsáhlým zlevňováním. Dnes vánoční akci spustila populární počítačová distribuční síť Steam, ještě zajímavější jsou ale slevy v online obchodě Nintendo Switch, kde bývají bez slev i starší tituly poměrně nákladné.

Steam Sale vypukne dnes v 19:00 našeho času a trvat bude do stejného času ve čtvrtek 2. ledna. Společně s ním do konce roku poběží hlasování o ceny Steam Awards, které tradičně kromě obligátních kategorií nabízí i ty o něco zajímavější (letos například “Nejlepší hra, která vám nejde”).

Evropský obchod Nintendo Switch pak nabízí zhruba 700 zlevněných titulů se slevou až 80 %. Háček je ale v tom, že v této sedmistovce prakticky chybí nejpopulárnější first-party tituly společnosti. Pokud si už dlouho brousíte zuby na levnější Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario: Odyssey nebo Pokémon: Sword & Shield, příliš radosti vám slevy neudělají. Asi nejzajímavějšími nabídkami jsou tak 30% slevy na Zaklínače 3, Ori and the Blind Forest, Diablo III, Divinity: Original Sin 2 nebo Dead Cells. I tyto slevy skončí až 2. ledna příštího roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama