Spencer četl před TGA z falešného scénáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer četl před TGA z falešného scénáře

Spencer četl před TGA z falešného scénáře

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 12. 2019 15:53
Reklama

Oznámení nové generace konzole Xbox s podtitulem Series X bylo příjemným překvapením nejen proto, že jsme jej očekávali výrazně později, ale také proto, že je v dnešní době stále složitější udržet tak velké odhalení pod pokličkou. Organizátoři se podělili o způsob, jakým se jim to až do osudného momentu vlastně povedlo. Zafungovala osvědčená metoda nepravdivého scénáře

Během zkoušek před ostrým startem show tak Phil Spencer četl z falešných papírů, které neobsahovaly žádné informace o připravované novince. Jeho řeč se točila čistě kolem služby Xbox Game Pass a mělo se tak zamezit tomu, aby se informace jakkoliv dostala ven. Sám Spencer pochopitelně o nové konzoli věděl, ostatně o budoucnosti Xboxu ví pravděpodobně více, než kdokoliv jiný, hrozilo však, že by se o šťavnaté informace podělil kdokoliv z přítomné produkce.

Webu Variety to sdělil přímo pořadatel a otec cen The Game Awards Geoff Keighley.

Server VG247 upozornil na to, že podobná opatření nejsou ve světě herních show ojedinělá. Podobným způsobem se podařilo ututlat, dnes již téměř legendární, zjevení hollywoodské hvězdy Keanu Reevese na prknech Microsoft Theater během letošní E3. V momentě, kdy je podobné překvapení propáleno předem, obvykle se tak děje prostřednictvím podezřelých obrázků a informací na komunitních fórech nebo Twitteru, ztrácí na atraktivitě. Microsoft ale, zdá se, našel na podobná úskalí recept.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama