Saber Int. pomůže s vývojem Killing Floor 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Saber Int. pomůže s vývojem Killing Floor 2

Saber Int. pomůže s vývojem Killing Floor 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 12. 2019 15:08
Reklama

Hra Killing Floor 2 vyšla již před třemi lety, i tak se ale těší jak obsáhlé komunitě, tak neustálé podpoře od vývojářů ze studia Tripwire Interactive, která v blízké budoucnosti rozhodně neskončí. Studio totiž oznámilo, že s tvorbou dalšího obsahu do hry jim pomůže Saber Interactive.

„To má na kontě například velmi zajímavou zombie střílečku World War Z. „V minulých letech jsem provedli rozsáhlé hledání vývojářských studií, a Saber Interactive se ukázalo jako studio, kde má správné technické i kreativní schopnosti pro Killing Floor 2. Náš interní tým ukáže kolegům cestu, a společně budou pracovat na kvalitním obsahu.“ Tak se ke spolupráci vyjádřil David Amata, vedoucí vývoje Killing Floor 2.

„Máme spoustu map, zbraní a dalšího obsahu, který chce do hry dostat. Stejně jako minulý rok, chceme ale slyšet zejména váš názor o tom, co chcete ve hře vidět.“ Stejně tak prý bude pokračovat experimentování s HRG zbraněmi, a vítězné mapy z Mapping Contest se díky spolupráci snad brzy dostanou přímo do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama