Game Awards téměř zdvojnásobilo diváky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Awards téměř zdvojnásobilo diváky

Game Awards téměř zdvojnásobilo diváky

David Plecháček

David Plecháček

19. 12. 2019 13:29
Reklama

Jedno se musí Geoffu Keighleymu nechat – dokázal vytvořit fenomén. Prakticky z ničeho se mu povedlo stvořit The Game Awards, ceny, které jsou často popisovány jako videoherní Oskaři, během jejichž předávání sledují diváci v sále tak u svých obrazovek světové premiéry nových trailerů. Není divu, že diváků stále přibývá.

Sám Keighley jakožto organizátor a moderátor v jednom se po týdnu podělil o každoroční statistiky. Nelze se mu divit, když sledovanost rok od roku roste. Pokud sečteme všechny platformy, na The Game Awards upřelo svůj zrak až pětačtyřicet milionů diváků, což je nárůst o obludných 75 procent oproti předchozímu roku.

Tato čísla vypovídají nejen o předávání cen, ale také o rostoucím průmyslu jako takovém. Ostatně to sám Keighley na svém Twitteru potvrzuje. Přesto někteří diskutují nad tím, že zase k tolika oznámením nedošlo a show by v tomto ohledu mohla být lepší, anebo trochu kratší. To samé se dá ostatně říct i o loňském roce.

Nelze ale upřít Keighleymu několik překvapivých momentů, málokdo čekal přítomnost Xboxu Series X potažmo nové hry na novou generaci, Hellblade II: Senua's Saga. Naopak pro PlayStation 5 a PC jsme viděli novinku Godfall.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama