Na Stadii vyšla starší verze Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Stadii vyšla starší verze Borderlands 3

Na Stadii vyšla starší verze Borderlands 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 12. 2019 07:50
Reklama

Včera vydal Gearbox svůj nový titul Borderlands 3 i na Stadii, cloudové platformě od Google. Což je dobrá zpráva, díky tomu se pomalu, ale jistě zvětšuje objem her na této platformě, který původně nabízel pouze 12 titulů. Problémem je ale opět to, že Stadie je skutečně vlastní platforma.

Google pro svůj projekt nejspíše vytvořil vlastní operační systém, či silně upravil ty, které se již nachází na trhu, což způsobuje pro vývojáře velké problémy. Gearbox totiž na Stadii vydal Borderlands 3 ve verzi, která byla pro „běžné“ hráče dostupná v říjnu tohoto roku.

„Při vydání bude naše hra obsahovat updaty a opravy, které se vydaly do 24. října. Důležité přídavky a novinky se pak do verze na Stadii dostanou běhen začátku příštího roku, a to včetně endgame obsahu Takedown či obtížnoti Mayhem 4, lepšího loot pro bosse a více prostoru v bance a taktéž Moxxi’s Heist.“ 2K, které má vydání na starosti, se ale nezmínilo o tom, jestli další updaty budou vycházet pro všechny platformy stejně, nebo se vydání na Stadii zpozdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama