Bungie přemýšlí nad cross-play u Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie přemýšlí nad cross-play u Destiny 2

Bungie přemýšlí nad cross-play u Destiny 2

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2019 16:15
Reklama

Vzhledem k tomu, že Sony ani Microsoft už nestojí v cestě cross-platformnímu hraní, se nabízí, že se po hozené rukavici vrhnout další a další studia. Popadnout příležitost za pačesy chce i Bungie, pro jehož druhé Destiny by podobný krok dával samozřejmě také smysl. Ačkoliv vývojáři po cross-play touží, zatím nechtějí nic slibovat.

Cross-play samozřejmě může zásadně ovlivnit váš zážitek ze hry, a Bungie si je toho vědomo. Právě proto o něm hovořil i David Dague, komunitní šéf vývojářského týmu, který hráče ujistil, že v Bungie se na toto téma vede živá diskuze: „Taková debata bude v našem studiu vždy – tak jako byla už před lety ještě než se začalo hovořit o možnostech cross-save – ohledně věcí, které bychom mohli pro naše hráče udělat, a na které bychom si mohli najít čas a investovat do nich naše zdroje,“ říká.

Právě zdroje jsou největším kamenem úrazu. Nejde ani tak o peníze, jako spíš o fakt, že by vývojáři museli investovat velké množství času do výsledku, který ale zdaleka není stoprocentně jistý. „Do čeho budeme investovat? Co hráči ocení nejvíce? Jaké věci můžeme do našeho světa zahrnout, abychom je obsahem zaujali a abychom si je udrželi?“ ptá se dále řečnicky.

Jinými (ne tak korporátními) slovy to znamená, že cross-play je sice fajn, ale oznámit nové rozšíření, obsah nebo raid je pro hráče možná zajímavější. Stoprocentně se ale jedná o něco, na co bude Bungie myslet u dalších projektů. Jestli se dříve či později dočkáme i u Destiny 2, tak zůstává nejasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama