Apex Legends odhaluje esport Global Series
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends odhaluje esport Global Series

Apex Legends odhaluje esport Global Series

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 12. 2019 13:29
Reklama

EA se skutečně rozhodlo do Apex Legends, F2P battle royale střílečky od svého studia Respawn, pořádně ponořit. Po zkušebním turnaji v Polsku se společnost rozhodla esport pořádně oživit, a tak odhaluje Apex Legends Global Series- sérii několika turnajů a 4 majorů, které dohromady nabídnou prize pool v hodnotě 2,5 milionu dolarů.

Na vyvrcholení v podobě Majoru je možné se dostat pomocí dostatečného počtu Apex Legends Global Series Points. Ty lze získat zahráním online kvalifikace, do které se může zaregistrovat naprosto kdokoliv. Z určitých online kvalifikací je možné postoupit do Premier eventu, kde ti nejlepší získají o něco větší počet již zmíněných bodů.

V rámci regionů proběhnou i akce Challenger, které mají otestovat ty nejlepší talenty dané oblasti. Výherci rovnou získají garantovaný spot na Majoru. Dohromady proběhnou během celého příštího roku 4 Major turnaje. První tři nabídnou prize pool 500 tisíc dolarů, poslední Major dokonce 1 milion dolarů. První online kvalifikace započne na konci ledna, kvalifikace na Premier na konci února a začátkem března, přičemž první Major se uskuteční v USA, ve městě Arlington, a to 13.-15. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama