Riot Forge oznamuje dvě SP hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot Forge oznamuje dvě SP hry

Riot Forge oznamuje dvě SP hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 12. 2019 10:57
Reklama

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o várce nových her, na kterých pracuje studio Riot Games, stojící za 1.-2. nejhranější hrou světa League of Legends. Šlo ale zejména o multiplayerové hry a pracuje na nich přímo Riot Games. Před The Game Awards ale společnost oznámila, že tvoří Riot Forge, tedy vydavatelství, které se spojuje s několika studii na tvorbě singleplayerových her ze světa League of Legends.

A v rámci The Game Awards jsme se dočkali rovnou dvou her, které z tohoto spojenectví vzniknout. První z nich je Ruined King: A League of Legends Story, na které pracuje studio Airship Syndicate, stojící za Darksiders Genesis. Ruined King bude tahové RPG, a jakožto postavy z LoL budeme prozkoumávat země Bilgewater a Shadow Isles. Prý se máme dočkat zcela nového konceptu tahového souboje.

Druhým titulem je CONV/RGENCE, což by měla být plošinovka opět ze světa League of Legends. Tu vyvíjí studio Double Stallion Games. Ve hře budeme hrát za Ekka, který si vyrobil přístroj dovolující mu cestovat v čase. A právě tento prvek má být v CONV/RGENCE hlavní hnací silou. Více informací prozatím nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama