Dnes vychází RDR 2 na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází RDR 2 na Steamu

Dnes vychází RDR 2 na Steamu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 13:47
Reklama

Tak jsme zde, rok po vydání na konzole a měsíc po tom, co Rockstar vydal svůj open-world western i na PC. Vydání nebylo úplně podle představ všech, pro většinu hráčů jsou ale porodní bolesti vyléčeny, a hra na většině sestav běží dobře. A dnes vydá Rockstar Red Dead Redemption 2 i na Steam.

Přibližně za dvě hodiny se hra odemkne, a s tím taktéž zjistíme, jestli se s převedením na Steam nepokazilo ještě něco navíc. Nabídka k zakoupení je stejná- základní edice stojí 60 euro, speciální edice 75 euro a ultimátní edice 90 euro. Bohužel, nabídka, jaká byla na Rockstar Games Launcheru, tedy vylepšení edice na speciální při předobjednávce, Rockstar na Steamu nenabízí.

Pokud jste váhali o koupi na Rockstar Games Launcheru nebo dalších obchodech, můžeme Steam pouze doporučit. RDR 2 vypadá na PC opravdu skvěle, a rozjede jej i slabší sestava. Navíc věříme, že na PC se opět postaví velká komunita okolo multiplayeru, což pomalu načne update Moonshiners. Red Dead Redemption 2 vychází na Steam dnes, 5. prosince, přibližně za 2 hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama