Division 2 slaví Vánoce hardcore módem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division 2 slaví Vánoce hardcore módem

Division 2 slaví Vánoce hardcore módem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 12:28
Reklama

I když jste ve válečné zóně, Vánoce se zkrátka slavit musí. Na to myslí i vývojáři The Division 2, a proto v předstihu odhalují obsah, který si připravili pro své hráče. Ten přijde 10. prosince v rámci updatu 6.1 a kromě kosmetických předmětů se dočkáme i nového módů a Situation.

Nová Situation s názvem Snowball vás vhodí do běžné mise, ale své nepřátele budete zabíjet se santovskou čepicí. Po dokončení se vám odemkne granátomet, který ale střílí sněhové koule, a samozřejmě taktéž zmíněnou santovskou čepici. Navíc se po světě budou nacházet skrýše, které dohromady obsahují 35 nových předmětů. Běžní hráči získají jeden klíč zdarma, vlastníci Year One Pass pak dostanou 4.

Velkou novinkou je také Hardcore mód. Pro ten si hráči musí vytvořit nového agenta, přičemž s ním budou procházet nelítostný svět, který se od toho běžného v ničem neliší. Pokud ale váš agent zemře, zemře nadobro. Zkrátka Hardcore. Pokud se vám podaří dosáhnout levelu 2, získáte YOLO čepici, protože opravdu YOLO. Mód vyjde ještě v betě, a vývojáři ocení jakoukoliv zpětnou vazbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama