Údajně se pracuje na Plague Tale 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Údajně se pracuje na Plague Tale 2

Údajně se pracuje na Plague Tale 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2019 14:18
Reklama

A Plague Tale: Innocence bylo pro studio Asobo rozhodně velkým úspěchem. Hra, ve které se v roli Amicie snažíte uprchnout před zamořenou Francií a při tom uchránit Huga, okouzlila mnoho hráčů. A dle francouzského webu XboxSquad se ve studiu již pracuje na pokračování.

Web píše oznámení velmi svérázně a sebejistě, i když se nejedná o nic oficiálního. Druhý díl by prý měl vyjít za tři roky, tedy na novou generaci, přičemž odhalení má proběhnout příští rok. Web Eurogamer kontaktoval i přímo Focus Home Interactive, které se vyjádřilo takto. „Focus Home Interactive a Asobo jsou velmi pyšní na přijetí A Plague tale jak veřejností, tak kritiky. Získali jsme několik ocenění i nominací, a chceme, aby se hře stále dostávalo více a více pozornosti.“

„Samozřejmě jsme minulý rok oznámili, že se spojujeme s Asobo na budoucí projekty. Nikdy jsme ale nepotvrdili, jestli se jedná o pokračování A Plague Tale či nikoliv. Více detailů o tomto titulů vám poskytneme až nadejde ten správný čas.“ I když se tedy nejedná o potvrzení, je více než pravděpodobné, že na pokračování A Plague Tale se opravdu pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama