Hráč během měsíce streamoval 572 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráč během měsíce streamoval 572 hodin

Hráč během měsíce streamoval 572 hodin

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 12. 2019 07:41 14
Reklama

A překonal tím světový rekord. Streamer s přezdívkou GiantWaffle zřejmě nedostatkem volného času netrpí. Při snaze o překonání rekordu odstreamovaného času za jeden měsíc odehrál na platformě Twitch živě neuvěřitelných 572 hodin, v průměru 19 hodin denně. Dosavadní rekord překonal o tři hodiny.

Cílem byla meta 570 hodin, která o hodinu překonávala předchozího rekordmana, streamera s přezdívkou JayBigs. Každý den v měsíci musel GiantWaffle strávit více než 19 hodin čistého času streamováním, bavil se mimojiné hrami Rocket League, Red Dead Redemption 2, Factorio nebo Rainbow Six Siege, ale stihl dohrát i vycházející Death Stranding.

Rozhovor pro web Kotaku zároveň poodhalil zákulisí příprav na šílený kousek. Streamer prý strávil tři měsíce upravováním svého spánkového biorytmu, který mu ve finální fázi umožnil relativně pohodlně spát necelých pět hodin denně.

“Streamovat 19 hodin denně není zdravé. Naprosto samozřejmě, a jsem si toho dobře vědom. Ale když se nad tím zamyslíte, spoustu lidí co překonávají rekordy se dostávají na hranici možností způsoby, které také nejsou zdravé. Není to jednoduché. Nikdy to nemělo být jednoduché,” komentuje fyzickou náročnost překonání rekordu.

“Čísla vystřelí na celý měsíc do nebes. Právě jsem zhruba na čtyř až desetinásobku mých obvyklých statistik, jako doba sledování, množství unikátních diváků nebo předplatitelů,” popisoval GiantWaffle své úspěchy někdy v průběhu měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama