Earthbreakers naváže na C&C: Renegade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Earthbreakers naváže na C&C: Renegade

Earthbreakers naváže na C&C: Renegade

David Plecháček

David Plecháček

2. 12. 2019 13:28 1
Reklama

Někteří z nás mají bohužel tu smůlu, že by si přáli návrat milované série, ale vědí, že se nikdy nedočkají. Naštěstí je mezi námi i několik šikovnějších, ať už jde o modery, nebo o zaměstnance studií či samotné jejich zakladatele. Ti všichni mohou navázat alespoň duchovně a zkusit ve vlastním podání to, na co velké společnosti nemají dostatek odvahy.

I studio Petroglyph riskuje, navazovat na Command & Conquer: Renegade chce odvahu, a to navíc se svérázným pojetím. Earthbreakers ale není ničím jiným než snahou oživit hratelnost hry od Westwoodu, která vyšla už v roce 2002. Titul do mixu přidává i prvky strategie. Vaším úkolem je zabírat nepřátelská území, vytěžit vzácné suroviny a rozšiřovat vaší základnu. Jen tímto způsobem se lze dostat k lepší výbavě a novým technologiím.

Těžko říct, co by mělo být dominantnějším prvkem, z nového traileru soudíme, že hlavně střílení a obrana vlastních struktur, budov nebo dalších jednotek, případně dobývání nepřátelských základen. Právě proto hra nabídne až dvanáct typů pěchoty nebo šest vozidel. Počítá se navíc s multiplayerem, přičemž na jedné straně může spolupracovat až 32 hráčů v závislosti na velikosti mapy. Petroglyph ale počítají i s tím, že budete chtít hrát solo proti počítači. Vývojáři ale říkají, že půjde v podstatě jen o trénink, který vás připraví na ostrý konflikt.

Earthbreakers by mělo vyjít příští rok, my jsme ale už teď zvědaví. Dodáme jen, že Petroglyph Games je studiem, které založila skupina bývalých zaměstnanců Westwoodu po jeho krachu. Mezi jejich větší a známější tituly patří strategie Gray Goo nebo stylizované 8-Bit Armies. Naposledy se pustili do strategie Conan Unconquered. Kromě duchovního nástupce C&C: Renegade pracují i na skutečném Command & Conquer, konkrétně na remasteru původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama