Capcom opět rozvířil spekulace o RE3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom opět rozvířil spekulace o RE3

Capcom opět rozvířil spekulace o RE3

David Plecháček

David Plecháček

2. 12. 2019 10:23 3
Reklama

Až si budete číst naše vánoční doporučení pod stromeček, nebude tam chybět ani remake Resident Evil 2. Je možná trochu škoda, že hra vyšla už v lednu a trochu se na ní zapomnělo, ale rozhodně se jedná o jeden z letošních klenotů. Divili bychom se, kdyby na něj Capcom v budoucnu nenavázal.

Pokud se spekuluje o nějakém dalším remaku, nejčastěji se zmiňuje Resident Evil 3. Po druhém díle se samozřejmě taková úvaha nabízí, ale i samotný Capcom jde těmto zvěstem na ruku. Tak jako v aktuálních slevách na Steamu. V tomto obchodě jsou nyní k dispozici slevy na celou rozvětvenou sérii. Capcom o slevě informoval i na svém facebookovém profilu. To by nebylo nic zvláštního, kdyby příspěvek nedoplnil obrázkem.

Jedná se o celkem všední koncept, který představuje všechny staré známé ze série Resident Evil. Pozornější si všimnou, že se jedná o složeninu postav z nejnovějších her na Steamu, ať už hovoříme o Resident Evil Remaster, Resident Evil 0 Remaster nebo Resident Evil 2 Remake. Jenže dvě postavy tam nepatří a přitom jsou v samotném centru. Jedná se o Jill Valentine právě z Resident Evil 3, a na samotném pozadí o Nemesis, její živoucí noční můru.

A tak se zase o Resident Evil 3 začíná mluvit. Není žádným tajemstvím, že má Capcom v přípravě dosud neoznámený titul, a víme, že hra bude přítomná v prosinci na akci Jump Fiesta za zavřenými dveřmi. Je možné, že už právě tam dojde i k oficiálnímu odhalení.

Capcom opět rozvířil spekulace o RE3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama