Cybertruck se podíval i do slavné bondovky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cybertruck se podíval i do slavné bondovky

Cybertruck se podíval i do slavné bondovky

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2019 12:48 5
Reklama

Elona Muska buď musíte vyloženě nenávidět, nebo pro jeho vizionářskou povahu naprosto zbožňovat. Jedná se o osobu, která světem pravidelně rezonuje v médiích, ať už jde o jeho cesty do vesmíru, automobilku Tesla nebo podivné výmysly, jakými byl před týdnem „nezničitelný“ Cybertruck. Nové vozidlo se ukázalo býti mnohem křehčím, než jak si sám Musk myslel, a stal se pochopitelně terčem posměšků po celém internetu. Že se ale Cybertruck dostane i na Hrej.cz, to si zřejmě myslel málokdo.

Některé z vás možná napadne spojení se sérií Halo, neboť některým nový pick-up silně evokuje Warthog (který jakožto inspiraci sám Musk potvrdil), ale ne, bude řeč o jiné hře. Vrátíme se mnohem dál do minulosti, v níž jsme si vystačili jen s několika polygony, konkrétně do období slavného N64. Cybertruck může být vaše vozidlo v GoldenEye 007.

Slavná hra debutovala v roce 1997, a někteří říkají, že se jedná o jedinou hru, která netradiční tvar Cybertrucku může vzít prakticky za svůj. Modder Graslu00 se o to postaral a nahradil tank Jamese Bonda právě nově představeným futuristickým vozidlem Elona Muska. Svým výtvorem se nezapomněl pochlubit na svém YouTube kanále.

Jediné, co zatím neznáme, je pevnost bočních okének. Cybertruck agentovi 007 jistě pomůže s jeho starostmi, odolností bočních skleněných panelů bychom si ale nebyli tak jistí. Aby nebyl hlavní hrdina překvapený stejně jako sám Musk během konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama