xCloud posílí knihovna her z Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka xCloud posílí knihovna her z Game Passu

xCloud posílí knihovna her z Game Passu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 11. 2019 08:05
Reklama

Microsoft se na včerejším večírku zmínil také o své streamovací službě. Project xCloud nabírá na rychlosti. Knihovna her znatelně nabobtná, rozšíří se také dostupnost služby v konkrétních regionech.

Služba se překlopí do plné verze během příštího roku. Co se her týče, přibude hned padesát titulů včetně Devil May Cry 5 nebo Tekken 7. Především však dojde k propojení s Xbox Game Pass, čímž se knihovna dostupných her znatelně navýší. Služba se brzy rozšíří o další regiony. V příštím roce se zpřístupní také v Kanadě, Itálii, Japonsku a v západní Evropě.

Momentálně je xCloud možné vyzkoušet na zařízeních s Androidem, v příštím roce se počítá s rozšířením na PC s operačním systémem Windows 10. Zajímavá je informace k podpoře ovladačů. Microsoft se totiž ničemu nebrání, mezi podporovaná zařízení bude patřit také konkurenční DualShock 4. Zdá se, že myslí opravdu na všechny hráče.

Ani majitelé zařízení od Applu nepřijdou zkrátka. V Microsoftu mají už nyní prototyp aplikace, neměl by zde být žádný problém. Na zpřístupnění služby pro systém iOS Microsoft spolupracuje přímo s odborníky z Applu.

Kdy konkrétně dojde ke zpuštění ostré verze a za kolik se budou moct hráči ponořit do víru cloudového hraní? Na to zatím řeč nepřišla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama