Tvůrci Life is Strange představují další titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Life is Strange představují další titul

Tvůrci Life is Strange představují další titul

Marek Selinger

Marek Selinger

15. 11. 2019 09:05 25
Reklama

Francouzské studio Dontnod Entertainment se proslavilo díky adventurní sérii Life is Strange. Ta se krom úvodní sezóny dočkala plnohodnotného pokračování i prequelu, nicméně druhá série se již za tři týdny dobere na svůj konec, proto si vývojáři řekli, že je na čase představit svůj další projekt.

Tím je novinka Tell Me Why, která se však na své předchůdce bude odvolávat jak hratelností, tak způsobem vydávání. Mělo by se jednat o epizodickou příběhovou adventuru, kde naše rozhodnutí budou hrát klíčovou roli v tom, jak celé dobrodružství vlastně dopadne. To se bude odehrávat v malém městečku na zasněžené Aljašce a hlavní role se zhostí opět dvojice postav. Dvojčata Tyler a Alyson se budou muset vypořádat s různými nástrahami dospívání.

Již dle traileru je vidět, že vývojáři zapracovali na grafickém zpracování, které se od Life is Strange 2 značně posunulo. My se však bojíme, aby ne tak úplně velké studio zvládlo vydat vyladěný produkt, ostatně aktuálně rozpracovaný příběh Seana a Daniela Diazových se táhne již více než rok. Navíc nesmíme zapomínat, že Dontnod stále pracuje na tajemné adventuře Twin Mirror. Dle slibů autorů by však Tell Me Why mělo celé vyjít během léta příštího roku, zatím je potvrzena verze pro PC a Xbox One. Nepochybujeme však o tom, že hra nakonec zamíří i na konzoli od Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama