Sledujte záběry z Age of Empires IV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Age of Empires IV

Sledujte záběry z Age of Empires IV

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 11. 2019 07:15 2
Reklama

Akce X019 byla klíčová pro milovníky série Age of Empires. Microsoft totiž přislíbil záběry z chystaného čtvrtého dílu. Fanoušci se skutečně dočkali, přičemž zároveň zjistili, že středověk ještě neskončil.

Středověk trvá, alespoň tedy v kancelářích studia Relic Entertainment, které na čtvrtém dílu usilovně pracuje. Právě do středověku je totiž čtvrtý díl zasazen. Představeny byly zatím dvě hratelné frakce, hra bude mimo jiné sledovat konflikt mezi Brity a Mongoly.

Gameplay ukázka toho příliš neukázala, především hýřila barvami. Zvolená paleta barev je možná pro mnohé fanoušky malým překvapením, i tak je grafické ztvárnění velmi působivé. Trailer nabídl kraťoučkou prohlídku malého městečka, k němuž se blíží nepřátelské jednotky. V akci byly vidět typické trebuchety, jimž se podařilo rozbít opevnění, šutry se sypaly na všechny strany.

Bohužel nepadlo ani slovo ohledně plánovaného data vydání, tak daleko ještě vývoj zřejmě nepokročil. Čekání však může zpříjemnit Age of Empires II: Definitive Edition, které vyšlo teprve včera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama