Na příští rok chystá Microsoft KartRider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na příští rok chystá Microsoft KartRider

Na příští rok chystá Microsoft KartRider

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 11. 2019 10:37
Reklama

Crash Team Racing, Team Sonic Racing, Mario Kart. A tím výčet her zpracovávajících závody motokár ani zdaleka nekončí. Jejich popularitu si uvědomuje i Microsoft. I proto si chystá na start vlastního závodníka v podobě free-to-play titulu KartRider.

Nejde o novinku v tom pravém slova smyslu. Crazyracing Kartrider vyšel už v roce 2004 v Jižní Koreji, na svědomí ho má studio Nexon. Do parády si vzalo také pokračování s podtitulem Drift. Titul se chystá na Xbox One, ale také na PC, servery navíc budou pro obě platformy společné. K tomu už stačí přihodit split-screen a hit je na světě.

Vývojáři slibují úpravu postaviček i vozidel, na trati však vše záleží pouze na zkušenostech konkrétního hráče. Co si slibovat od pokročilého systému driftování? Těžko říct. KartRider ale bude velmi brzy uvolněn k vyzkoušení, jízdní model lze osahat už příští měsíc.

Před ostrým stratem se totiž chystá uzavřený betatest, do něhož se můžete přihlásit i vy. Přihlášky je potřeba zaslat do 3. prosince, samotný test potrvá od 5. do 8. 12. Hra vyjde v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama