Human Head končí, tým šel pod Bethesdu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Human Head končí, tým šel pod Bethesdu

Human Head končí, tým šel pod Bethesdu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 11. 2019 09:15 8
Reklama

Studio Human Head Studios můžete znát zejména díky titulům jako Prey, The Quiet Man či před pár dny vydaném Rune 2. Znenadání ale studio končí, a s ním i jeho vydavatelská část. Hned na to se ale dozvídáme, že celý tým, který ve studiu působil, se přesouvá pod křídla Bethesdy a zakládá studio nové s názvem Roundhouse Studios. Taková horská dráha.

„Bohužel jsme byli nuceni zavřít Human Head Studios, což je velká škoda, a to zejm=na díky touze a kreativitě našeho týmu, který jsme vytvořili. Proto jsme se obrátili na naše kamarády v Bethesdě, kteří v nás taktéž vidli tu kreativitu a touhu. Díky tomu se stvořilo Roundhouse Studios, a každý zaměstnanec Human Head dostal nabídnutou pozici v nové společnosti. Jsme nadšeni z toho, že náš tým zůstane pospolu, kde bude dělat práci kterou miluje, jakožto součást firmy, kterou známe a ceníme si jí.“ Tak se k situaci vyjádřil Chris Rhinehart, kreativní ředitel Roundhuse Studios.

Bývalé Human Head s Bethesdou totiž dříve spolupracovalo na zrušeném pokračování Prey 2, díky čemuž se studia navzájem znají. Je ale otázkou, jak na tom bude Rune 2, které nyní oficiálně nemá vývojáře, a tudíž nemusí ani dostávat updaty. Doufáme, že se vyjádření k této situaci brzy dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama