Zítra natočíme hPod čísla 717
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra natočíme hPod čísla 717

Zítra natočíme hPod čísla 717

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2019 15:25 5
Reklama

Další týden, další hPod. Tato jednoduchá rovnice už platí 716 dílů. Během následujících pár hodin natočíme ten 717. Bude se jej účastnit vedle Davida i Pavel, a po delší proluce se do studia přijde podívat i Kuba. Společně proberou následující témata.

Kuba byl jediným členem našeho týmu, který si pořídil virtuální realitu. Je to tak ten nejzasvěcenější člověk, který rozsekne, zda se investice do této vymoženosti vyplatí, a to nejen hráčům, ale i Applu, o němž se v posledních hodinách spekuluje. Pohovoříme také o stavu Red Dead Redemption, ale i o tom, jak se komunita snaží hru zpřístupnit pro větší počet hráčů, například prostřednictvím modů. A možná přijde řeč i na několikrát zmíněného Supermana.

Nějaká témata máme, ale dost možná nás diskuze zavede úplně jinam. Však už to znáte. Jistě také znáte fakt, že se můžete zúčastnit jeho natáčení, a to formou dotazů. Klást je můžete jak níže do diskuze, tak do emailové schránky podcast@hrej.cz. A opět připomínáme, abyste nezapomněli na předmět „Dotaz“. Uslyšíme se v pátek v osm hodin večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama