Nová podoba Sonica je od autora Sonic Mania
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová podoba Sonica je od autora Sonic Mania

Nová podoba Sonica je od autora Sonic Mania

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2019 11:20 1
Reklama

Rok 2017 byl pro modrého ježka poměrně pikantní. O přízeň hráčů se ucházely hned dvě hry. První vytvořil Sonic Team, přičemž Sonic Forces se snažilo prezentovat mnohem ambiciózněji. To Sonic Manii, druhou hru, kterou vytvořil Christian Whitehead, Sega prezentovala mnohem střídměji, měl to být skoro až předkrm pro hráče, kteří do hlavního chodu nevydrží. Jenže retro vize Sonic Mania nakonec zvítězila. Proč dva roky staré události připomínáme právě teď? Protože ten samý tým boduje i podruhé.

Jak víte, chystá se nový snímek Sonic the Hedgehog. První trailer ale příliš nenadchl, především samotná podoba modrého bodliňáka byla kritizována snad unisono napříč internetem. A tak Sega se společností Paramount oznámila, že jeho podobu změní. Jak se ukázalo, úspěch Sonic Mania vedl k tomu, že novou podobou byl pověřený člověk, který na ní pracoval.

Teď nehovoříme o „Taxmanovi“ Christianovi Whiteheadovi, ale o člověku, který stojí za uměleckou stránkou hry. Tyson Hesse nicméně začínal s vlastními komiksy Sonic's Big Fat Adventures, později s ním Sega začala spolupracovat na oficiální tvorbě, a tak se dostal i k úspěšné videohře. Nově byl pověřen supervizí nad filmovým zpracováním, přičemž na jeho novou vizi se můžete podívat níže.

Nutno podotknout, že se nejedná o první televizní produkt, který by měl Hesse na starosti. Kromě výše uvedených aktivit pro Segu vytváří i animovanou minisérii Sonic Mania Adventures. Vedle ní je ale celovečerní snímek jednoznačným highlightem. A ještě jedna drobnost – Hesse samotný původní vzhled „kritizoval“ už v době prvního traileru. Tehdy na svůj Twitter umístil skicu, která se v upravené verzi stala základem i aktuální verze.

Teď nám ale řekněte, jak se vám nový trailer zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama