K RDR2 vznikají mody pro rychlejší úvod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K RDR2 vznikají mody pro rychlejší úvod

K RDR2 vznikají mody pro rychlejší úvod

Lukáš Horský

Lukáš Horský

11. 11. 2019 10:24 3
Reklama

S příchodem Red Dead Redemption 2 se objevily i první mody. Mezi jejich primárními funkcemi najdeme přeskakování úvodních kapitol. Spousty tutoriálu a jízdy pustou zimní krajinou se zřejmě hráčům nepozdává, tak vytvářejí modifikace, které vám začátek hry umožní přeskočit.

Téměř rok poté, co byl titul vydán na konzolích PS4 a Xbox One, se objevil na našich PC. Nemalé porodní bolesti, o kterých se můžete dočíst i na našich stránkách, mohly mnohé odradit, těm šťastnějším pak výše uvedené mody můžou zážitek zpříjemnit. Jeden z hlavních důvodů proč toho využít je to, že patříte mezi hrdé majitele loňské konzolové verze a nyní se pouštíte do dobrodružství s hlavním hrdinou Arthurem Morganem již podruhé, tentokrát na PC.  

NexusMods.com, oblíbená webová stránka pro sdílení a stahování uživatelských módů, nabízí mezi nejpopulárnějšími módy Red Red Dead Redemption 2 právě ty, které vám umožní přeskočit zdlouhavý začátek nebo nabídnou sadu uložených pozic pro vaše využití. Na druhou stranu věříme, že mnoho z nás, kteří poprvé cválají na virtuálním koni vstříc západu, nebudou ukrajovat nic z tohoto skvělého dobrodružství.         

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama