Byl remaster Diabla 2 zrušen kvůli Diablu IV?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Byl remaster Diabla 2 zrušen kvůli Diablu IV?

Byl remaster Diabla 2 zrušen kvůli Diablu IV?

David Plecháček

David Plecháček

11. 11. 2019 12:40 8
Reklama

Jak se obvykle v novnikách věnujeme z podstaty věci něčemu novému, existují výjimky, v nichž se rozebírá něco staršího. Pokud se pohybujete na Redditu, možná vám tak tato „aktualita“ nebude připadat aktuální. Nám ale přijde zajímavé podívat se na příspěvek autora Gorelight i po čtyřech měsících, především kvůli aktuálním informacím, které máme o Diablu IV.

Diablo bylo představeno v rámci Blizzconu, což nám spolu s několika minutami přímo ze hry dalo docela dobrý obrázek o výsledku. Prakticky vše, co Blizzard ukázal, ale popisuje i Gorelight ve starší zprávě, a nadto přidává i několik pikantností navíc. To sice neznamená, že jsou také pravdivé, ale odhalení hry tyto šance podstatně zvětšila, minimálně s porovnáním s červencem letošního roku, kdy příspěvek vznikl.

Gorelight tvrdí, že při launchi bude Diablo IV obsahovat pět tříd. My známe tři, barbara, čaroděje a druida, autor příspěvku k nim ale přidává i oblíbeného paladina a amazonku. Po vydání by měla dorazit ještě jedna, nekromancer. I zbytek je přesně takový, jaký Gorelight nastiňuje, temný, ne nepodobný druhému dílu.

Jenže se v příspěvku píše i o něčem dalším, o remasteru Diabla 2. Podle všeho totiž měl být vývoj remasteru zrušen ve prospěch Diabla IV. Pokud vám to nedává smysl, Gorelight tvrdí (tvrdil), že Diablo IV se má právě druhému dílu blížit a v podstatě má takový remaster tak trochu připomínat, minimálně po vizuální stránce. A to, jak už víme, není daleko od pravdy. Blizzard ale na to konto rozhodl, že je v tuto chvíli zbytečné oživovat starou značku, když by vedle ní vznikal podobný projekt, a tak namísto toho Diablo IV přijalo prvky legendární dvojky. Otázkou je, není to škoda?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama