Tipovat prodeje Death Stranding je složité
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tipovat prodeje Death Stranding je složité

Tipovat prodeje Death Stranding je složité

Lukáš Horský

Lukáš Horský

7. 11. 2019 09:23 7
Reklama

Death Stranding je neobyčejná hra i po stránce prodejních odhadů. Ty by se mohly pohybovat různými směry. Plánovaní prodejního potenciálu výše uvedeného titulu bylo pro průmyslového analytika Mata Piscatellyho těžší, než se očekávalo.

Veterán z firmy The NPD Group řekl, že nejnovější Kodžimův produkt by mohl být jedním z deseti nejprodávanějších titulů letošního roku nebo sestoupit do první dvacítky.

„Skóre 84 na Metacritic naznačuje, že by se hra neměla pohybovat na horní ani dolní hranici prodejního spektra, ale kde se umístí, je těžké říci,“ řekl Piscatella pro Gamedaily.biz. Zajímavé zůstává, že Piscatella, který má k dispozici data o americkém herním trhu za každý měsíc, nedokáže přijít s přesnější odpovědí.

Ostatní analytici z Gamedaily mluví o prodejních číslech dva až tři milióny, nejvíce optimistické prognózy šplhají k pěti miliónům. Herní společnosti zřídka zveřejňují údaje o prodejích, nicméně Sony má ve zvyku ukázat prodejní číšla, pokud jsou výsledky pozitivní. Skutečnost se poodhalí již 8. listopadu, kdy hra vychází na PS4. Jaký je váš odhad?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama