N7 Day slaví BioWare jen skiny do Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka N7 Day slaví BioWare jen skiny do Anthemu

N7 Day slaví BioWare jen skiny do Anthemu

David Plecháček

David Plecháček

7. 11. 2019 16:05 1
Reklama

Je 7. listopadu. V souvislosti s jednou známou sérií se mu též říká N7 Day. Sice neodkazuje k žádné konkrétní události ve hře, ale pro BioWare jde o oficiální svátek, při němž oslavují se svými hráči svět Mass Effectu. N7 Day připadá na dnešek, a pokud jste doufali, že BioWare odhalí třeba něco v souvislosti se samotnou sérií, budete nejspíš zklamaní.

V minulých dnech se výrazně probíralo, co by mohlo EA vytvářet za nové hry, a ke kterým by se mohlo vrátit s remastery. Mass Effect zazníval na obou těchto frontách. Někteří tak mohli věřit, že právě dnes přijde z Edmontonu nějaká zpráva, která nás překvapí. Nestalo se tak. Jedinou připomínkou dnešního dne jsou jen kosmetické doplňky mířící do Anthemu.

Anthem je pro tuto chvíli jediným projektem, který tento den reflektuje. Svátek, který má být oslavou časů minulých, tak skončil tematicky laděnými javeliny v Anthemu, tedy exoskeletárními obleky, které si navíc musíte koupit za peníze. Každý stojí v přepočtu asi osm dolarů, pokud ale hrajete pravidelně a máte dostatek in-game měny, můžete ji za javeliny směnit též.

Jedná se skiny, které připomínají rasy turian (javelin Ranger), asari (Storm), quarian (Interceptor) a krogan (Colossus). Kromě toho si můžete pořídit i nový emote nazvaný Shepard Shuffle. Jedná se o podivné taneční pohyby, které Shepard předváděl v Citadele.

To je ale vše. Větší oslavu BioWare nechystá, natož aby společnost naznačila, co bude dál. Možná i to vypovídá o tom, že nejlepší roky Mass Effectu jsou už dalekou minulostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama