IO Interactive vyvíjí opět dalšího Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IO Interactive vyvíjí opět dalšího Hitmana

IO Interactive vyvíjí opět dalšího Hitmana

David Plecháček

David Plecháček

7. 11. 2019 09:52
Reklama

Kdybychom byli analytici a měli zhodnotit aktuální stav série Hitman, konstatovali bychom, že je ve velice složité situaci. První rebootovaný díl byl sice ze všech stran chválen, ale kvůli epizodickému vydávání trochu zapadl, druhý díl pro změnu působil v mnoha směrech jako jeho rozšíření a zapadl tak z jiného důvodu. IO Interactive ale žádnou silnější kartu nemá, a tak na ní bude muset vsadit znovu.

V oficiálním prohlášení, které komentovalo stav Hitmana 2, se píše, že po 13 měsících podpory a dodávání obsahu do hry je čas se posunout. „Čím dál tím více hledíme do budoucna,“ říkají autoři. „V reálných konturách to znamená, že přesouváme čím dál více lidí z Hitman 2 týmů k vývoji nové Hitman hry, která je v přípravě.“

IO tak jednoznačně vyvrátilo veškeré spekulace a potvrdilo, že další hrou nebude nic jiného, než právě další Hitman. Možná jej uvidíme dříve, než bychom mysleli, protože se zdá, že se na novince pracuje už delší dobu. Zároveň je otázkou, kdy hra vyjde – především v souvislosti s novou generací. Bude se jednat o cross-gen titul? Nebo už vyjde jen na nové generaci?

Tak či tak, další relativně krátký vývojový cyklus by znamenal, že Hitman dostane třetí velice podobnou hru v krátkém časovém sledu. Ostatně přesně takový byl i plán ještě v dobách, kdy IO spadalo pod Square Enix, a je možné, že se jej Dánové drží i u Warner Bros. Nemyslíme si ale, že po relativně nevýrazných dílech jde o rozumný nápad. Kdo ví, třeba se ale Hitman prodává nadprůměrně dobře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama