Černé moře v rámci ETS 2 dorazí již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Černé moře v rámci ETS 2 dorazí již brzy

Černé moře v rámci ETS 2 dorazí již brzy

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 11. 2019 17:14 3
Reklama

Když jsme v loňském prosinci recenzovali prozatím poslední rozšíření pro Euro Truck Simulator 2, spekulovali jsme, že dalším regionem, kam bychom mohli v rámci našich tiráckých dobrodružství zamířit, by mohl být Balkán. To se tak úplně nestalo, jelikož už nějakou dobu víme, že se tentokrát vypravíme k Černému moři.

A to již relativně brzo. DLC vyjde 21. listopadu, kdy tak dostaneme šanci objevovat tajemné Rumunsko, Bulharsko včetně jeho černomořského pobřeží i evropskou část Turecka s metropolí Istanbul. V řeči čísel celkově datadisk nabídne téměř 10 000 km nových silnic, 11 nových přístavů či 20 tu větších, tu menších městských zástaveb. V každé části mapy se dočkáme specifické architektury i několika ikonických míst, v případě prvních dvou zmíněných států dokonce i koňských povozů. Ostatně kdo se v těchto zemích někdy pohyboval, tak ví, že zejména na venkově se jedná o relativně oblíbený dopravní prostředek. Kromě toho se vývojáři z pražského studia SCS Software zaměřili mj. i na přepracování hraničních přechodů a kontrol.

Cena balíčku Road to the Black Sea zatím nebyla na Steamu nastavena, v českých obchodech (které uvádí i ono datum 21. listopadu) ho bychom našli za 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama