Další expanze pro WoW má název Shadowlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další expanze pro WoW má název Shadowlands

Další expanze pro WoW má název Shadowlands

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 11. 2019 07:29
Reklama

Blizzard během letošního BlizzConu pochopitelně nezapomněl ani na své MMORPG World of Warcraft. Expanze Battle for Azeroth oslavila v srpnu první narozeniny, a tak je nejvyšší čas na představení dalšího rozšíření, které vyjde koncem příštího roku. Jmenuje se Shadowlands a ukazuje se hned ve dvojici trailerů.

V prvním z nich se podíváme na příběhové pozadí nového rozšíření, druhé video už ukazuje záběry přímo ze hry. Obsahem Shadowlands budou především čtyři hlavní oblasti s názvy Bastion, Maldraxxus, Ardenweald a Revendreth. Každá z nich bude obsahovat frakci, ke které se hráči podle svých preferencí připojí a budou následovat její příběh. Volba se ale odrazí i v postupně získávaných schopnostech a dalších bonusech za vztahy s ostatními členy příslušného klanu.

Shadowlands přináší zásadní změny v získávání úrovní postav. Dosavadní nejvyšší level 120 bude snížen na polovinu a hráči budou před vydáním expanze prostřednictvím patche omezeni na úroveň 50. Menší roztříštěnost levelů postav pomůže vývojářům k lepšímu vybalancování hry a jejímu celkovému zpřehlednění. Výsledkem bude i výraznější zesílení hrdiny při každé dosažené úrovni.

Pátou oblastí Shadowlands bude Maw, kde hráči najdou vězení Torghast, známé též jako Tower of the Damned. Průchod věží je silně inspirován roguelike hrami a nabídne náhodně generovaný obsah s vysokou mírou znovuhratelnosti. Odměnou za úspěšný průchod budou truhly s unikátními předměty.

Kromě nových dungeonů a raidů se autoři zaměřili také na tvorbu postavy. Ta bude detailnější než kdy předtím, což využijí nejen začínající nováčci při tvorbě nového hrdiny, ale i existující postavy prostřednictvím holičství v herním světě.

Cena World of Warcraft: Shadowlands byla stanovana na 40 dolarů a rozšíření si můžete už v tuto chvíli předobjednat prostřednictvím oficiálních stránek hry. K dispozici jsou ale i dvě vyšší edice s mnoha bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama