Podívejte se na trailer seriálového Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na trailer seriálového Zaklínače

Podívejte se na trailer seriálového Zaklínače

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2019 13:02 1
Reklama

Možná jste ho už viděli, možná ještě ne. A pokud ne, dáváme vám příležitost podívat se na nový trailer seriálového Zaklínače právě teď. Jeho premiéra se blíží, konečně známé přesné datum, kdy svět kritickým okem zhodnotí, jak si Henry Cavill poradil s rolí Geralta z Rivie.

První řada seriálu produkovaného společností Netflix bude k dispozici těsně před Vánoci, 20. prosince. Jelikož jsme ze seriálu příliš neviděli, trailer, který Netflix zveřejnil, je dosud nejkonkrétnější ukázkou, na níž se můžeme podívat. Kromě Cavilla se můžeme těšit i na Anyu Chalotrovou jako Yennefer, Annu Shafferovou jako Triss, a Freyu Allanovou jakožto Cirillu.

My musíme pouze připomenout, že seriál si jako inspiraci bere knihy Sapkowského, nikoliv hry od CD Projektu, ale i na hráče si autoři připravili určitá pomrknutí, jako například ikonickou scénu s polonahým Geraltem v kádi, která si své zpodobnění vysloužila i od společnosti Dark Horse, která dělá sběratelské sošky. Sami jsme zvědaví, jak se autorům podaří oba světy, tedy ty knížní a herní, skloubit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama