Overwatch 2 taktéž odhaleno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch 2 taktéž odhaleno

Overwatch 2 taktéž odhaleno

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 11. 2019 19:51 6
Reklama

Úniky nelhaly. Kromě potvrzeného Diabla 4 se spekulovalo i o druhém díle Overwatch 2. I tento leak se nakonec potvrdil. Blizzard se z minulého roku poučil, a celá akce byla pojata vtipně. Ti, kteří vystupovali na podiu, si zkrátka ze známých problémů dělali srandu. Výjimkou nebyl ani game director Overwatche Jeff Kaplan, který začal tak, že prý vlastně zapomněl o čem to má vůbec mluvit. Dle něj je ale štěstí, že je na internetu tolik leaků, protože se ani nemusí učit scénář.

Ale pojďme k samotné hře. Overwatch 2 je tedy pokračování prvního dílu, přičemž si z něj bere všechny původní mapy, hrdiny a módy. K tomu ale přidává spoustu PvE obsahu, tedy zejména příběhové mise, kde se hráči v co-opu postaví jednotkám Omnicu a „dalším hrozbám“. Dále se dočkáme Hero misí, díky kterým si můžete vylepšovat svoje postavy a získávat pro ně nové schopnosti, jako například zapalování pro Reinhardtův Fire Strike či řetězovou reakci pro Pulse bomby Tracer. 

Dále se dočkáme nových map, „několika“ nových hrdinů, nových nepřátel, frakcí a taktéž vylepšené grafiky. No dobře, ale proč pokračování Overwatche? Odpovědi jsme se dnes nedočkali. Jediné, co nám Kaplan řekl, je to, že všechny nové mapy a noví hrdinové přijdou i do prvního dílu. Navíc, všechny kosmetické doplňky, které jste získali v prvním díle, se přenesou společně s vaším účtem i do dílu druhého. Proč se tedy tvoří pokračování? Nejspíše hlavně kvůli příběhu. Více informací se dozvíme zítra, a my vás samozřejmě budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama