Nintendo chce získat nové předplatitele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo chce získat nové předplatitele

Nintendo chce získat nové předplatitele

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 11. 2019 11:30
Reklama

Služba Nintendo Switch Online za první rok nalákala přes 10 milionů uživatelů. Úctyhodného čísla se podařilo dosáhnout i přesto, že ani z daleka nenabízí takové výhody, jako obdobné služby na jiných platformách. Jaké s ní má Nintendo plány?

V rámci předplatného získají hráči především možnost pustit se do multiplayeru. K tomu je navíc zpřístupněna knihovna klasických NES her, od září letošního roku je k dispozici také balík SNES titulů. A to je pomalu vše. Služba by nicméně v budoucnu měla obdržet více péče.

Prezident Nintenda Šuntaro Furukawa v rámci čtvrtletního finančního briefingu prozradil, že je v plánu službu nadále vylepšovat, aby přitáhla další předplatitele. „Minule jsme diskutovali o důležitosti rozšiřování služby Nintendo Switch Online způsobem, který by udělal dobrý dojem na spotřebitele. Jsou zde služby a benefity přidané po spuštění v minulém roce. Do budoucna budeme pokračovat ve vylepšování služeb, abychom povzbudili majitele konzole Nintendo Switch nebo Nintendo Switch Lite k vyzkoušení, aby se následně připojili k předplatnému.”

O konkrétních způsobech vylepšování služby slovo nepadlo, majitelé hybridní konzole se tedy musí nechat překvapit. Bude snad Nintendo pokračovat v rozšiřování portfolia starých her? Co třeba klasiky z Game Boy nebo Game Boy Advance? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama