Mixer zlevňuje "suby" na úroveň Twitche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mixer zlevňuje "suby" na úroveň Twitche

Mixer zlevňuje "suby" na úroveň Twitche

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2019 14:25 9
Reklama

Nemusíte sledovat streamery, abyste zaregistrovali rozpoutanou obchodní válku mezi Microsoftem a jeho Mixerem, a Twitchem. Zatím tedy podniká kroky jen Microsoft, s cílem sesadit službu od Amazonu z pomyslného trůnu. Do této doby šlo pouze o persóny, které tvoří obsah. Tahákem na Mixeru je největší hvězda Ninja, nedávno jej ale následoval Shroud. Dalším krokem je zlevnění tzv. subů.

Subscibování na Twitchi stojí 5 dolarů, Microsoft ale na Mixeru účtuje víc – 6 dolarů. Obchodní válka spočívá i v těchto zdánlivých maličkostech, a Microsoft je tak v podstatě nucený slevit na úroveň svého konkurenta. Jak Mixer zveřejnil na svém Twitteru, ode dneška bude každý sub stát 4,99 dolarů. Což je nachlup stejně jako Teir One na Twitchi.

Stejně jako na Twitchi, i na Mixeru vám předplácení některého ze svých oblíbených autorů přináší určité výhody, ať už jde o speciální emoty nebo další výhody. Zároveň předplatné odebírá reklamy, byť jen na kanálu, který předplácíte. Na obou službách bere polovinu streamer, polovinu samotný vlastník platformy. Z války mezi Steamem a Epicem ale jasně vyplývá, že Microsoft může bojovat i na této frontě – stačí autorům obsahu nabídnout víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama